Genoeg geneuzel over de McDonald’s aan de Santa Rosaweg, corruptie als in het oude Rome en nog steeds ook Den Haag, groei wordt krimp, kom maar op met die dollar trompettert men, buriku Wiels, showmaster Schotte (staat al te popelen om Sinnieklaas te ontvangen over een paar maandjes), zeurkous Pasman (iedereen wordt hier beroofd, maar waarom niet Pasman van pen en andere schrijfmiddelen?), Curacao North Sea Jazz, welke u ook e-passports brachten tegen dezelfde hoge prijs, Asjes en Rosenmöller knuffelend op het Wilheminaplein.... het is allemaal niet belangrijk. Waar is mijn kauwgomvriend bij Biesheuvel gebleven?
Ed Bakker, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.