Nadat iedereen de hele week over de olievervuiling heeft geschreven, gepraat, gekankerd en gefotografeerd, besloot onze premier toch maar een keertje te gaan praten met de PdVSA omdat de politieke druk te groot werd en hij zijn hachje moest redden door het volk te laten zien dat hij toch wat doet behalve rondreizen in Venezolaanse Learjets.
Meneer heeft een toer door de raffinaderij gemaakt en heeft besloten dat er nou wél wat gaat gebeuren aan de vervuiling en dat we samen met de PdVSA de boel gaan opruimen en dat deze Bendezolanos beloofd hebben dat ze alles op alles gaan zetten om de vervuiling te gaan beperken.
Wat is er met deze mensen, zijn ze dom geboren of gemaakt?
Zijn het niet dezelfde Venezolanen die geen enkel punt van hun huurcontract zijn nagekomen met betrekking tot lucht- en watervervuiling en die ons nu beloven dat ze dat nu wel gaan doen?
Wij moeten dat nu gaan geloven?
En dan hebben we een ja-knikker die doet alsof hij dat gelooft en die met grote geste aan het volk laat zien dat hij écht de beste bedoelingen met Curaçao heeft.
Snap je nou waarom ik blijf lachen op deze klip?
Arthur Donker, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).