,,Laten we, middels dialoog en wederzijds respect, gezamenlijk onze doelen bereiken”, aldus de coalitie in het onderschrift bij de foto van de ondertekening van het regeerakkoord. Dit vind ik een heel loffelijk uitgangspunt, waar ik helemaal achter sta. Toch heb ik een kanttekening. Ik zou de coalitie in overweging willen geven om hierin het goede voorbeeld te geven, anders is dit gegeven een holle frase. Ik merk namelijk helaas nog niets van dit streven, getuige de opmerking van coalitiegenoot Wiels die in diverse lokale media te kennen gaf niet met Cleopa te willen praten. Hij zou gezegd hebben: ,,Ik ben partijleider en heb als zodanig alleen te maken met de andere partijleiders en dat zijn Gerrit Schotte en Charles Cooper.” Dit is lijnrecht in tegenspraak met het loffelijk streven, zoals geuit door de coalitie. Is dit een volksvertegenwoordiger, een partijleider? Over dialoog en respect gesproken, naar de hele bevolking. Maakt de heer Cleopa geen deel uit van de Curaçaose bevolking?
Winnie Tanasale, Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.