Alweer de derde week op pad voor het voedselhulpprogramma. Ik wil iedereen die bijdraagt aan Jason Vic en mij heel hartelijk danken. We moeten door, blijf ons helpen met helpen. App +5999-6708154 als je (financieel) wilt helpen.briefkeesen

Accepteer geen honger. Hierbij wat foto’s zodat jullie zien waar jullie hulp terechtkomt. Er zijn ouders met kinderen, en beide ouders hebben hun baan verloren door Covid-19. Grote kinderen die voor zieke ouders zorgen en werk in toerisme verloren hebben. Veel alleenstaande moeders die hun jobjes kwijt zijn en wier laatste geld nu opraakt.

Ik praat met alle mensen even om me in te kunnen leven in hun situatie. Ze stellen de aandacht op prijs. Ze zijn blij en dankbaar voor de hulp die we met z’n allen geven. Het geeft ze hoop in een zware tijd. Laat ons alsjeblieft doorgaan met helpen. Ze hebben het echt nodig.

Laurens Keesen, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.