Als je Curaçao verlaat om elders te gaan wonen, zijn er een aantal zaken die de aandacht vragen, zoals het regelen van de verhuizing, uitschrijving bij Kranshi, krant afzeggen, huisarts en tandarts verwittigen en afrekenen met verschillende instanties als UTS/TDS en Aqualectra. In ons geval zijn deze zaken vlot verlopen, behalve bij Aqualectra. 8 maanden na vertrek heeft Aqualectra nog altijd niet ons tegoed na de afrekening uitbetaald. 8 maanden … hoe ingewikkeld kan het zijn!
Keurig op tijd zijn ten kantore van Aqualectra de aansluitingen van water en elektriciteit overgeschreven. Tevens is Aqualectra voorzien van alle gegevens die voor een overschrijving nodig zijn. Diverse malen is in de voorbije maanden vruchteloos geprobeerd contact te leggen met Aqualectra. Tot tweemaal toe is een vriendin naar Aqualectra getogen om onze zaak te behartigen. Het mag allemaal niet baten. Aqualectra geeft gewoon niet thuis!
Na 13 jaar verblijf op Curaçao waarin nooit één betaling aan Aqualectra is verzuimd, is dit de beloning voor goed gedrag van de klant. Bij achterblijvende betaling van twee à drie maanden weet Aqualectra niet hoe gauw ze de wanbetalers moet afsluiten. Wij wachten al ruim 8 maanden op ons tegoed van Aqualectra … wanbetaler!
Als je als bedrijf op een dergelijke manier aan je geld moet komen, ben je wel heel pichiri bezig.
Schaam je voor dit belachelijke wangedrag en betaal ons waar wij recht op hebben!
Gert en Gerda Schaap,
Nederland

ADBrief 800


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).