Al vele jaren kampt onze prachtige binnenstad Punda met een geschil rond het parkeerprobleem. Ik wil minister Zita Jesus-Leito vragen wat zijn kan doen als minister om deze zaak op te lossen.
Wijlen mijn grootvader begon de opbouw van zijn imperium in de Breedestraat in Punda. Ondergetekende, Helga Mensing, was destijds winkelier en had zelf de eer jarenlang voorzitter te zijn van de Downtown Management Organization (DMO).
Helaas volg ik thans de felle discussies tussen de partijen met betrekking tot het parkeren in onze binnenstad. De overheid heeft, gedurende de achterliggende jaren, een flink aandeel gehad in de renovatie en instandhouding van onze binnenstad in hechte samenwerking met de winkeliers van Punda en niet te vergeten met de bijdragen van diverse (financiële) instellingen.
Het gaat me zeer aan het hart dat de twistpunten rond het parkeren in de binnenstad steeds groter worden en uit de hand dreigen te lopen.
In dit verband doe ik een dringend beroep op de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) om de verantwoordelijkheid in deze slepende zaak op zich te nemen en de kwestie rond het parkeren in de binnenstad met voorrang op te lossen, opdat ons Punda weer haar functie terugkrijgt van een heerlijke stad om te winkelen en tegelijkertijd te genieten en te ontspannen.

Helga Mensing
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.