De vakbonden hebben een succes behaald. Wat zij nog niet hebben bereikt is dat De Geus op dient te stappen, de man zou met name door de PAR niet langer gesteund moeten worden.
Deze regering doet er goed aan de mensen nu een verhoging van het minimumloon te geven, het is natuurlijk al jaren ver beneden peil. Alles wordt constant duurder, juist voor hen die het al moeilijk genoeg hebben.
Jarenlang worden gelden gebruikt waarvoor deze niet gebruikt moeten worden, tientallen miljoenen down the drain, schandalig zakkenvullende ceo's die ik niet eens in mijn bedrijf zou willen hebben.
Jaar in jaar uit, voor 2010 en erna. We beginnen zo langzaam maar zeker de risee van het gebied te worden. Wat een uiterst schaamteloze situatie.
Josef Martina,
Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).