De Chinezen met Guangdong Zhenrong zitten in financieel zwaar weer. Hopi skuma, tiki lechi! PdVSA, met als grootaandeelhouder de Venezolaanse regering, is failliet. En de Shell zal nooit een totaal afgeschreven en zwaar verwaarloosde raffinaderij overnemen. De enige echte oplossing voor ons eiland is het compleet opruimen van de raffinaderij! Daar zijn bij de EU zeker fondsen voor te krijgen. Alleen al het schroot levert een vermogen op!

En voor 4 jaar werk voor meer dan 1.000 man. Het Schottegat compleet ombouwen met prachtige hotels, resorts en pieren, waar de megajachten kunnen aanmeren. Een tweede Monaco in de Caribbean! En dan werk voor meer dan 10.000 man! Luchtkastelen? Nee, waar een wil is, is een weg.

Joost Pronk,
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).