foutparkerenIedere keer als ik een bezoek breng aan The Cinemas tegenover het Renaissance complex erger ik mij weer mateloos aan de foutparkeerders daar in de straat, naast het Renaissance hotel en casino.
Ondanks de duidelijke verbodsborden aan de linkerkant van de weg (en aan de rechterkant, komend vanaf de megapier) staat het aan de kant van het Renaissance vol met auto's. Zie bijgaande foto's. Dit is niet alleen bijzonder asociaal, het is ook gevaarlijk daar deze tweerichtingsweg door de asociale foutparkeerders nog maar uit 1 baan bestaat waardoor tegemoetkomend verkeer elkaar niet meer kan passeren. 

Uiteraard treedt de politie (of de dienst parkeerbeheer) níet handhavend op. Dringend beroep daarom aan de politie en parkeerbeheer om handhavend te gaan optreden, bijvoorbeeld middels het plaatsen van wielklemmen.

Margret Smeets
Curaçao

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.