foutparkerenIedere keer als ik een bezoek breng aan The Cinemas tegenover het Renaissance complex erger ik mij weer mateloos aan de foutparkeerders daar in de straat, naast het Renaissance hotel en casino.
Ondanks de duidelijke verbodsborden aan de linkerkant van de weg (en aan de rechterkant, komend vanaf de megapier) staat het aan de kant van het Renaissance vol met auto's. Zie bijgaande foto's. Dit is niet alleen bijzonder asociaal, het is ook gevaarlijk daar deze tweerichtingsweg door de asociale foutparkeerders nog maar uit 1 baan bestaat waardoor tegemoetkomend verkeer elkaar niet meer kan passeren. 

Uiteraard treedt de politie (of de dienst parkeerbeheer) níet handhavend op. Dringend beroep daarom aan de politie en parkeerbeheer om handhavend te gaan optreden, bijvoorbeeld middels het plaatsen van wielklemmen.

Margret Smeets
Curaçao

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).