De regering is gevallen dankzij de te grote ego’s binnen politieke partijen, op dit moment de PS. Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje verklaarde dat hij zich de laatste tijd voelde als een klein kind dat een reprimande van zijn moeder kreeg en vergelijkt zichzelf met een hond die geslagen wordt, met als commentaar dat die hond dan ook bijt.
Meneer Cijntje, het is de bedoeling dat een Statenlid van de coalitie zijn partij steunt en dat als er een verschil van mening is dit wordt uitgesproken binnen de partij en dat hij zeker niet bijt. U staat toch wel iets hoger in de rangorde dan een hond?
Tevens meldt u over het conflict met PNP-minister Suzy Camelia-Römer dat u beiden hetzelfde einddoel voor ogen hebben, wat is het probleem dan? Was het dit allemaal waard of hebben we ook hier weer verborgen eigen agenda’s (lees belangen)?
Tineke Poulino, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.