Er is niet één partij die zich uitspreekt over het oplossen op korte termijn van de explosief gestegen kankerverwekkende en groene vervuiling van Isla en BOO. Iedere partij verschuilt zich achter een schone (LNG)-toekomst. Die is er niet eerder dan na de komende regeringsperiode van 4 jaar. Dat is alleszeggend over de visie op Isla/BOO van de partijen waarop morgen gestemd mag worden: die is er niet. Dit vanwege een totaal gebrek aan kennis van de materie en serieuze interesse voor de bewoners onder de rook.
Dat is een zeer verontrustende constatering voor die bewoners. De vervuiling zal de komende jaren verder toenemen. Daar kun je dankzij de dames en heren politici vergif op innemen.
Peter van Leeuwen,
voorzitter Smoc,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.