In uw krant van gisteren heeft de lezer kennis kunnen nemen dat Fundashon Bon Intenshon stopt met de gratis concerten en wel naar aanleiding van de uitlating van premier Ben Whiteman. Voor de vele liefhebbers op het eiland - die het zich anders niet kunnen veroorloven voor concerten te betalen - is dit een klap, maar tegelijk vind ik het begrijpelijk. Deze organisatie, die nota bene al jaren bezig is met vele mooie en goede intenties, hoeft zich geen enkele negatieve uitlating, zeker niet van de vele aculturele Statenleden maar in het bijzonder van de people’s party die de afgelopen jaren geen enkele positieve bijdrage voor de Curaçaose bevolking heeft geleverd, te laten welgevallen.
Voor Whiteman en de zijnen, dat geldt zeker voor het gebazel van Córdoba (over de rest wil ik het niet eens hebben), u dient zich ernstig te schamen. Kortom: shame on all of you.
Josef Martina, Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.