Op 18 april kopt het Antilliaans Dagblad op pagina twee ‘Wiels creëert rookgordijn’ en ook de editorial besteedt aandacht aan het geval Wiels.ADBrief 800
Ik denk dat wij als burgers van het eiland meer dan een recht hebben te weten waarom de zogenaamde people’s party van Wiels haar de hand boven het hoofd blijft houden. Het liegen en bedriegen van deze vrouw, haar onjuiste cv, geld van de hardwerkende Curaçaose belastingbetaler uitgeven als water, het openlijk spreken over je medewerkers en nog is dat voor haar partij geen reden om zo iemand, die meer dan een schandvlek voor het ambt is, eruit te donderen. De ‘supervisie’ van Stella van Rijn (verre van ‘je van het’) werpt duidelijk geen vruchten af. Overigens, komt Van Rijn niet van de MFK en zit zij niet op een ministerie die een ‘bridge too far’ is voor haar?
Het is onbeschaamd te noemen dat de partij van Wiels zo iemand laat zitten en je mag je dan toch wel zo langzamerhand als burger gaan afvragen why?!
Een grote shame on de PS en de verdraaid zwakke Statenleden binnen de Staten. U bewijst met zijn allen keer op keer het volk niet te dienen, maar uw eigen zakken te vullen.
J. Martina, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.