Vriendelijk maar toch dringend verzoek ik onze flamboyante en daadkrachtige minister van Verkeer en Vervoer, Suzy Camelia-Römer, om zo spoedig mogelijk opdracht te willen geven aan de desbetreffende instantie, die voor een goed wegdek moet zorgen, waaronder niet alleen het weghalen van de diverse kraters, maar ook, wat uiterst belangrijk is, voor goede zichtbare straatbelijning.
Levensgevaarlijke situaties vanwege niet zichtbare straatbelijning. Denk maar eens aan Biesheuvel, Schottegatweg vanaf Parera, om er maar een paar te noemen. Kan hier niet vlug iets aan gedaan worden? Per slot van rekening betalen wij allemaal wegenbelasting en is het niet meer dan logisch, dat wij op voorzieningen voor een veilig verkeer kunnen en moeten rekenen.
Vivienne M.Domhoff-Boom
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).