We klagen wel eens over UTS en soms is dat terecht. Probeer de storingsdienst te bereiken en dan wordt je gek van de melding ‘blijf aan de lijn al onze medewerkers zijn in gesprek enz.’.
Meestal lukt het niet om binnen een normale tijd je klacht in te dienen. Maar... als je dan toch verbinding krijgt dan staat de technische dienst snel voor de deur en lossen de problemen professioneel op.
Afgelopen week naar de afdeling klachten bij Colon geweest om een klacht in te dienen over een heel vervelend telefoongebeuren. De dames die de klacht behandelden hebben kosten nog moeite gespaard om het probleem, dat achteraf bij derden lag, op te lossen.
Mijn hoed af voor deze service en nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet.
Andre van den Dool, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.