Als ik het bericht over de oud-directeur van de Taams Kliniek goed begrijp, had zij recht op 34.666,66 gulden per maand en eigende zij zichzelf in plaats hiervan gemiddeld 75.193,00 gulden per maand toe. Het onderwerp in de rechtszaak is dus dat de oud-directeur gemiddeld per maand 40.526,34 gulden te veel van de kliniek ontvangen heeft.
Voor de gemeenschap is echter iets heel anders relevant: een vergoeding van 34.666,66 gulden per maand is dermate buiten proporties, dat de ligdagtarieven blijkbaar helemaal niet verhoogd hoeven te worden. Ze kunnen zelfs een stuk omlaag, als men het geld tenminste niet besteedt aan absurde management fees. Of heb ik het echt niet begrepen?
Alex Roose, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.