Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Fundashon Gerrit Schotte van de gelijknamige MFK-partijleider heeft vrijdag tijdens de viering van de 42e verjaardag van de ex-premier 10.000 gulden uitgedeeld.

Na een campagne kwam eerst Ramon Yung als winnaar uit de bus. Maar de nummer 15 op de kandidatenlijst besloot om de 10.000 gulden die de winnaar kan besteden bij Centrum Supermarkt te verdelen in tien prijzen van 1.000 gulden. Dit alles in het kader van het project ‘Duna Bèk’ (Geef terug) aan de bevolking. Hier blijft het niet bij want op 25 september worden op Bándabou vijf winnaars van 1.000 gulden cash getrokken en bij de sluiting van de verkiezingscampagne op de 28e wordt de winnaar bekendgemaakt van een auto van Star Motors. Op deze manier wil Schotte naar eigen zeggen families blij maken om op verkiezingsdag 30 september ‘Ban Kambia Nos Bida’ (Laten we ons leven veranderen) te kunnen zeggen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.