Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Movementu Kousa Promé (MKP) organiseert morgenmiddag van 16.00 tot 19.00 uur een bijeenkomst bij hòfi Sterke Yerke.

Doel van de bijeenkomst is om de bewoners van Bándariba kennis te laten maken met René Rosalia en de kandidaten op de lijst voor de verkiezingen van 30 september. Op de bijeenkomst zal de MKP informeren over de zaken waar de partij voor staat. De partij stelt dat emancipatie van de burgers nodig is om tot een beter bestaansniveau te komen. De MKP wil overtuigen dat politiek op Curaçao ook anders kan en vraagt de bevolking van Bándariba om de dialoog aan te gaan.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.