Van onze correspondent
Den Haag - Directeur van het Curaçaohuis Ann Groot-Philipps is gerehabiliteerd.
Zij werd in februari 2014 in die functie benoemd door toenmalig premier Ivar Asjes, maar werd door Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels het leven zo zuur gemaakt dat ze na een half jaar de deur met een harde klap achter zich dicht trok. Ze werd tijdelijk gestationeerd in Brussel. Formeel behield zij haar functie, maar op het Curaçaohuis vertoonde zij zich wijselijk niet meer. Haar waarnemer Humphrey Senior verging het overigens niet veel beter. Ook die weigerde na een half jaar nog langer onder één dak met Wiels te vertoeven.
Na de komst van Eunice Eisden als nieuwe Gevolmachtigde minister (inmiddels demissionair, red.) is de werksfeer in het Curaçaohuis snel opgeklaard, zo bevestigen medewerkers die ook verheugd zijn over de terugkeer van hun in ere herstelde directeur.

directeur


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.