Het Waterfort Plaza Masterplan, gedateerd 5 juli 2024, voor de ontwikkeling van het hele gebied - ‘Road 2 Plaza’ - in Punda is vrijdag door directeur Evelyn Kruithof-Bor van het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) overhandigd aan de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP).

PlazaMinister Shalten Hato (MFK) vertegenwoordigde zijn partijgenoot minister Charles Cooper bij deze gelegenheid. Momenteel zijn de sloopwerkzaamheden van het Plaza Hotel begonnen. Dit masterplan zal volgens de regering ‘zeker een positieve verandering en ontwikkeling teweegbrengen in ons stadscentrum en voor Curaçao’. Meer informatie heeft APC in dit stadium nog niet verstrekt.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.