Midden- en kleinbedrijf (mkb) weer beter bediend

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De vereniging voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), Adeck, heeft een herstructureringsproces voltooid en is naar eigen zeggen ‘klaar is om haar leden van dienst te zijn. De vereniging is al dertig jaar de spreekbuis voor het mkb. Het herstructureringsproces heeft ongeveer een jaar geduurd.

Adeck,,De reorganisatie heeft onder meer geleid tot de benoeming van drie nieuwe bestuursleden, een nieuw logo en huisstijl, een volledig functionele website en een robuust operationeel plan dat als leidraad zal dienen voor alle toekomstige activiteiten ten behoeve van de leden”, aldus de organisatie.
Het nieuwe bestuur bestaat uit Gabriel Magdalena (voorzitter), Junior Sluis (secretaris) en Noraima Engelhart-Bentura (penningmeester). Ze zullen als tijdelijk bestuur de transitie begeleiden die de komende zes maanden moet uitmonden in een volledig nieuw en vastgesteld bestuur. Het herstructureringsteam is ook nog actief en bestaat uit Ghatim Kabbara, Javier Magdalena, Menno George, Neftali Girigoria en Jeanet Bonet.
,,Tijdens het herstructureringsproces is vastgesteld dat Adeck een nieuwe naam zal gaan dragen die beter past bij haar nieuwe identiteit. Het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl zijn inmiddels doorgevoerd op de website van Adeck en social media. Adeck gelooft dat de nieuwe identiteit van de vereniging de weg zal effenen naar nieuwe verwezenlijkingen voor al haar leden”, aldus Adeck.
,,We zijn buitengewoon trots op de nieuwe koers die we met Adeck zullen varen zodat onze leden er weer op kunnen vertrouwen dat we ze zo goed mogelijk van dienst zullen zijn”, aldus Magdalena. ,,Onze leden zullen profiteren van een gerevitaliseerde organisatie die klaarstaat om hen te voorzien van de advies, training, ondersteuning, infrastructuur- en netwerkevenementen. En net als voorheen zal Adeck de belangen van kleine en middelgrote bedrijven weer gaan behartigen.”
Want, de missie van Adeck is om ondernemers te helpen om succesvolle eigenaren te zijn van kleine of middelgrote organisaties zodat ze in staat zijn om te groeien en een duurzame impact te hebben op de economie.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.