Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) is ‘not amused’ met PNP-parlementariërs Gwendell Mercelina en Sheldry Osepa. Zaterdag zou dit ter sprake zijn gekomen in een onderhoud tussen de bestuursleden van de twee coalitiepartijen bij Landhuis Daniel.

Sheldry Osepa1Dat meldt Direct Media. Pisas zou genoeg hebben van de kritische opstelling van de twee Statenleden. Met name hun standpunten ten opzichte van het Curaçaohuis en het bewind van Gevolmachtigde minister Carlson Manuel zou voor irritatie zorgen. De boodschap richting coalitiepartner PNP is dan ook om de twee politici in het gareel te houden. Ze zouden zich moeten schikken naar de wil van de partijen of hun eigen weg gaan, aldus Direct Media. Vanmiddag is er een vergadering tussen het bestuur en de ministers en parlementariërs van PNP. Volgens Direct Media staat dit onderwerp ook op de agenda. Binnen PNP zelf wordt er laconiek op het ‘breaking news’-item gereageerd. Iedere maandag zit het PNP-bestuur om de tafel met de gezagsdragers. Dat dit vandaag ook het geval is, is dus geen nieuws. Ook de kritiek van MFK op de opstelling van Osepa en Mercelina is bekend.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).