Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Minister Sithree ‘Cey’ van Heydoorn heeft gisteren de eerste jubileummedaille van de KLM Curaçao Marathon ontvangen.

marathonMilly Pandt, deelneemster vanaf de allereerste editie in 2014, en organisator Kees van Muiswinkel kwamen rennend aan bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) om daar tezamen met regiomanager Air France KLM Dirk Buitelaar en Curd Evertsz, director van het Safety & Emergency Team van de race, de eerste medaille aan te bieden. De medaille is een bedankje voor het land Curaçao dat ook dit jaar weer het evenement op het eiland mag plaatsvinden. De minister op zijn beurt bedankte de organisatie voor het continueren van het evenement ook in deze uitdagende tijden. Ook deelde de minister mee dat hij zelf ook verwacht mee te doen aan de 5 of 10 km loop. De achtste editie van de KLM Curaçao Marathon vindt plaats op 27 en 28 november. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish de goudkleurige medaille met de Julianabrug en tropische elementen erop gedrukt.
De organisatie verwacht, verdeeld over twee dagen met diverse startmomenten per afstand, 2.000 deelnemers uit 34 landen te verwelkomen. 60 Procent komt van Curaçao en 40 procent komt speciaal voor de KLM Curaçao Marathon naar het eiland. Met de nieuwe maatregelen zoals die vanaf 19 oktober van kracht zijn, kunnen enkel gevaccineerde personen met de QR-code deelnemen. Inschrijven kan nog via de website.
www.klmcuracaomarathon.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).