Officiële opening groots gevierd

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Mangrove Beach Corendon Curaçao All-Inclusive Resort, Curio Collection by Hilton werd donderdagavond officieel geopend met een grootse viering waarbij hoogwaardigheidsbekleders en vip’s, waaronder director of Development voor Corendon Hotels en Resorts Gunay Uslu samen met haar familie, general manager Biray Ögüt, operations manager Mehmet Fersiz en andere leden van het hotelteam aanwezig waren.

corendonHet evenement omvatte een ceremonie om het lint door te knippen en een rondleiding door het pand, dat nu officieel deel uitmaakt van Hilton’s Curio Collection, met een wereldwijde portfolio van meer dan 100 unieke hotels en resorts. Het hotel is gelegen aan de Pater Euwensweg 31. Het pand is eigendom van Corendon Hotels & Resorts bv en wordt beheerd door Corendon Curaçao Holding bv. ,,De feestelijke opening is de bekroning van vele maanden hard werken en samenwerking met de overheid om Mangrove Beach Corendon Curaçao All-Inclusive Resort tot leven te brengen”, aldus algemeen directeur Biray Ö?üt. ,,Het is ongelooflijk de moeite waard om de niet-aflatende steun van de gemeenschap en ons lokale leiderschap te hebben, en we willen hen bedanken voor hun hulp om dit project mogelijk te maken.”
Naast 399 ruime kamers, biedt Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort samengestelde ervaringen en aanbiedingen voor zowel avontuurlijke reizigers als mensen die op zoek zijn naar een rustige strandvakantie. Gasten kunnen nieuwe energie opdoen op het idyllische privéstrand van het resort met kalm turquoise water, vier pittoreske zwembaden en spa-cabana’s met een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Het resort biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten voor avonturiers, waaronder duiken, beachvolleybal en shuffleboard.
Het hotel biedt negen verschillende eetgelegenheden, waaronder zwembad- en strandbars, specialiteitenrestaurants en een sigaren- en rumproeverij. Gasten kunnen genieten van extra voorzieningen op het terrein, zoals een fitnesscentrum en een premium waterpark, met zes gezinsvriendelijke waterglijbanen, waaronder de beruchte King Cobra, de enige glijbaan in zijn soort in het Caribisch gebied.
Naast de wereldberoemde stranden van het eiland, ligt het resort op loopafstand van historisch Willemstad en is het gunstig gelegen op slechts 8 km van de luchthaven.
Mangrove Beach Corendon Curaçao is de nieuwste toevoeging aan Hilton’s snelgroeiende portfolio van all-inclusive accommodaties op topbestemmingen aan het strand in het Caribisch gebied en Mexico. Het resort maakt deel uit van Hilton Honors, het bekroonde loyaliteitsprogramma voor gasten van Hilton. Hilton Honors-leden die rechtstreeks boeken via Hilton-kanalen hebben toegang tot allerlei voordelen, zoals een exclusieve ledenkorting en gratis standaard wifi.
newsroom.hilton.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).