Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika.

F06 Nieuwe kans selectie CuraçaoZaterdag haalde Curaçao het net niet toen zij de eerste wedstrijd tegen Panama met 2-1 verloor, maar vanavond kan de selectie van Curaçao alsnog zegevieren wanneer de selectie het wederom tegen de Panamese selectie opneemt, dit keer in het Stadion Ergilio Hato.

Het Curaçaose elftal is afgelopen zondag weer op Curaçao aangekomen en is sindsdien hard aan het trainen voor de wedstrijd tegen Panama vanavond om 19.00 uur. Na aankomst op Curaçao en de nodige rust heeft de selectie zondag een bezoek gebracht aan het graf van Jarzinho Pieter, die eerder deel uitmaakte van de selectie. Vervolgens werd de training bij het SDK voortgezet.

Kaarten voor de wedstrijd van vanavond zijn alleen nog tot 14.00 uur bij FFK beschikbaar en kosten 175 gulden voor de VIP-sectie en 40 gulden voor het algemeen gedeelte. Wie aanwezig wil zijn bij de match moet twee weken volledig gevaccineerd zijn en het vaccinatieboekje laten zien, of moet een negatief antigeentestresultaat niet ouder dan 24 uur kunnen aantonen. Kinderen van 16 of jonger hoeven geen antigeentest te doen. Alle bezoekers moeten een geldig legitimatiebewijs bij zich hebben, zich registreren en verplicht een mondkapje dragen.

De winnaar van vanavond plaatst zich voor de finaleronde van de WK-kwalificatie en moet het in die poule opnemen tegen grote landen zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Costa Rica en Mexico.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.