De politie moest het nog eens via de pers benadrukken: zondag géén auto’s op de weg, maar ook geen fietsers of wandelaars. doodstilHet was dan ook uitermate uitgestorven op de Curaçaose wegen. Alleen mantelzorgers mochten hun werk doen, personen die als gevolg van hun vitale functie een vrijstellingsbrief bij zich hadden en mensen die naar de apotheek moesten of een zorginstelling. In het weekend zijn nog drie etablissementen gesloten en een boete opgelegd. Er zijn twintig processen-verbaal uitgeschreven aan personen zonder mondkapje, die te dicht op elkaar stonden of zich niet aan de avondklok hielden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).