Waar op de eerste zondag van het nieuwe jaar traditiegetrouw mensen op de boot samenkomen in Fuikbaai om te feesten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, was er gisteren (bijna) niemand te bekennen.

fuik1Vanwege de coronapandemie en het samenscholingsverbod kon Fuikdag dit jaar niet doorgaan. De kustwacht heeft in samenwerking met politie streng gecontroleerd op zee. ,,Hier en daar waren een paar boten, maar er was geen sprake van samenscholing. Men heeft zich netjes aan de maatregelen gehouden”, aldus Shalick Clement, woordvoerder van de kustwacht. De komende weekenden worden de controles op zee voortgezet.

Foto kustwacht


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.