Waar op de eerste zondag van het nieuwe jaar traditiegetrouw mensen op de boot samenkomen in Fuikbaai om te feesten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, was er gisteren (bijna) niemand te bekennen.

fuik1Vanwege de coronapandemie en het samenscholingsverbod kon Fuikdag dit jaar niet doorgaan. De kustwacht heeft in samenwerking met politie streng gecontroleerd op zee. ,,Hier en daar waren een paar boten, maar er was geen sprake van samenscholing. Men heeft zich netjes aan de maatregelen gehouden”, aldus Shalick Clement, woordvoerder van de kustwacht. De komende weekenden worden de controles op zee voortgezet.

Foto kustwacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).