Koning Willem-Alexander ontving de Curaçaose premier Eugene Rhuggenaath gisteren bij het Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

rhuggenaathkoning2De Curaçaose minister-president is momenteel in Nederland en zal vandaag aanwezig zijn in de Rijksministerraad om de positie van Curaçao met betrekking tot de coronaviruscrisis, de voorwaarden van Nederland en de hardnodige liquiditeitssteun bekend te maken. Hier heeft Rhuggenaath gisteren ook met de koning over gesproken.
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie. Tijdens de ontvangst van Rhuggenaath zijn de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen, zo benadrukt het Koninklijk Huis.

Foto’s Kabinet Gevolmachtigde Minister Curaçao

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).