Brigada di Seguridat i Formashon heeft afgelopen zaterdag een open dag georganiseerd waarbij jongeren een kijkje konden nemen en met eigen ogen konden zien wat de veiligheidsbrigade doet.

brigada2De open dag vond plaats bij de kazerne aan de Laufferstraat in Mundu Nobo. Veel jongeren en hun ouders zijn langsgekomen om zich in te schrijven of informatie op te vragen. Ter plaatse konden de belangstellenden informatie krijgen of demonstraties van trainingen volgen.

Aan het einde van de open dag zijn 110 nieuwe aanmeldingen geregistreerd. Deze jongeren moeten nog verschillende tests doorlopen, waaronder een fysieke test, een medische test en een intake. Daarna is er nog een proefperiode van drie maanden. Als de jongeren deze succesvol doorstaan, mogen ze zich lid van de veiligheidsbrigade noemen.

Foto Jeu Olimpio

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).