Brigada di Seguridat i Formashon heeft afgelopen zaterdag een open dag georganiseerd waarbij jongeren een kijkje konden nemen en met eigen ogen konden zien wat de veiligheidsbrigade doet.

brigada2De open dag vond plaats bij de kazerne aan de Laufferstraat in Mundu Nobo. Veel jongeren en hun ouders zijn langsgekomen om zich in te schrijven of informatie op te vragen. Ter plaatse konden de belangstellenden informatie krijgen of demonstraties van trainingen volgen.

Aan het einde van de open dag zijn 110 nieuwe aanmeldingen geregistreerd. Deze jongeren moeten nog verschillende tests doorlopen, waaronder een fysieke test, een medische test en een intake. Daarna is er nog een proefperiode van drie maanden. Als de jongeren deze succesvol doorstaan, mogen ze zich lid van de veiligheidsbrigade noemen.

Foto Jeu Olimpio

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.