Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Luchtvaartmaatschappij TUI zet vandaag nog een extra rescue flight (OR 8366) in om passagiers van Curaçao naar Amsterdam te vliegen.,,In principe zouden we hiermee alle reizigers op Curaçao opgehaald moeten hebben”, zegt Sebastiaan de Vries, Head of TUI Dutch Caribbean.

F02 Laatste vlucht TUIPersonen die al in het bezit zijn van een TUI-ticket naar Amsterdam en op korte termijn zouden moeten vertrekken krijgen vandaag nog de kans om terug te vliegen. Zij moeten zich uiterlijk om 6.00 uur melden op de luchthaven en horen 1,5 uur voor vertrek of er plaats beschikbaar is op de vlucht.

Volgens TUI zijn er nog veel plaatsen over. Men hoeft alleen maar zijn ticket en paspoort mee te nemen. Er worden geen extra kosten gerekend.

Als gevolg van de coronacrisis en de beperkende maatregelen die de Nederlandse en vele andere regeringen hebben opgelegd, is de maatschappij genoodzaakt om haar vluchtoperatie stil te leggen. ,,De vlucht van vandaag is voorlopig de laatste", aldus De Vries.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.