Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Luchtvaartmaatschappij TUI zet vandaag nog een extra rescue flight (OR 8366) in om passagiers van Curaçao naar Amsterdam te vliegen.,,In principe zouden we hiermee alle reizigers op Curaçao opgehaald moeten hebben”, zegt Sebastiaan de Vries, Head of TUI Dutch Caribbean.

F02 Laatste vlucht TUIPersonen die al in het bezit zijn van een TUI-ticket naar Amsterdam en op korte termijn zouden moeten vertrekken krijgen vandaag nog de kans om terug te vliegen. Zij moeten zich uiterlijk om 6.00 uur melden op de luchthaven en horen 1,5 uur voor vertrek of er plaats beschikbaar is op de vlucht.

Volgens TUI zijn er nog veel plaatsen over. Men hoeft alleen maar zijn ticket en paspoort mee te nemen. Er worden geen extra kosten gerekend.

Als gevolg van de coronacrisis en de beperkende maatregelen die de Nederlandse en vele andere regeringen hebben opgelegd, is de maatschappij genoodzaakt om haar vluchtoperatie stil te leggen. ,,De vlucht van vandaag is voorlopig de laatste", aldus De Vries.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).