Premier Eugene Rhuggenaath en minister Giselle Mc William van Economische Ontwikkeling (MEO) kregen gisteren een ‘inspirerende’ rondvaart langs de verschillende gebieden in de haven van Rotterdam.

premierrotterdamHet tweetal is naar Nederland afgereisd om Port of Rotterdam namens Curaçao te bedanken voor de goede samenwerking. Tijdens een persoonlijk gesprek met Allard Castelein, ceo van Port of Rotterdam zijn de banden verder aangehaald. ,,De roadmap wordt nu verder uitgestippeld om tot integrale duurzame ontwikkelingen te komen in de havengebieden die vrijkomen. Curaçao zal goed gebruikmaken van de welwillendheid van Rotterdam om te helpen, en wij zijn al tot concrete afspraken gekomen.”


Meer over dit onderwerp: https://antilliaansdagblad.com/abonnees


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).