Van onze redactie
Willemstad - De firma Lloyds heeft onlangs volgens de laatste ISO-normen 9001 en 14001 een audit gedaan bij Curaçao Ports Authority (CPA) en haar dochterbedrijven Kompania di Tou Kòrsou (KTK) en Curaçao Pilots Organization (CPO).

cpaisoHierbij was de focus vooral gericht op beleid voor kwaliteit en milieu. Alle drie de havenbedrijven zijn de audit goed doorgekomen en hebben hun certificaat vernieuwd voor een termijn van drie jaar, aldus CPA.
,,Dat toont de vastberadenheid van deze bedrijven om hun diensten aan hun klanten constant te verbeteren en op een correcte wijze om te gaan met ons milieu. Vanaf januari 2002 hebben deze havenbedrijven voor het eerst het 9001-kwaliteitscertificaat gekregen en in mei 2015 het 14001-milieucertificaat. Elk jaar ondergaan zij de ISO-audit met succes en dan ontvangen en behouden ze elk jaar opnieuw hun certificaten.”
Foto CPA


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).