Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In een overvolle zaal bij het Santa Barbara Resort stond rasentertainer Jandino Asporaat gisteren stil bij de investeringsmogelijkheden op Curaçao.

F04 OndernemerssummitSamen met zijn Huis van Asporaat organiseerde hij de allereerste United Entrepreneurship Curaçao Summit (UECS), waarbij niet alleen Asporaat, maar verschillende andere lokale ondernemers, en ook premier Eugene Rhuggenaath, vertelden over de investeringsmogelijkheden op het gebied van onder andere toerisme, real estate, entertainment en transport. Hierbij werd het ondernemerschap op Curaçao zelf ook aangeroerd en werd met een frisse, vernieuwende blik gekeken naar de potentie van en investeringsmogelijkheden op het eiland.
Voor deze eerste editie van UECS heeft een groep bevlogen professionals zich de afgelopen tijd gebogen over diverse actuele ondernemersonderwerpen. De opgedane kennis en inzichten werden gisteren middels interactieve panels uitgewisseld met de aanwezigen.
Asporaat vertelde op zijn Facebookpagina dat deze summit begon met een simpele vraag: ‘Ben je klaar met alle smoesjes om je heen en wil je verandering? Kom dan aan tafel en laten we praten’. Het hele bedrijfsleven gaat daar zijn, zo maakte Asporaat geïnteresseerden warm voorafgaand aan de summit. ,,Je gaat nu de kans krijgen te praten met de mensen die echt beleid maken.” Hij sloot zijn post af met de belofte: ,,We gaan dit jaar hele mooie dingen doen.”

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.