Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In een overvolle zaal bij het Santa Barbara Resort stond rasentertainer Jandino Asporaat gisteren stil bij de investeringsmogelijkheden op Curaçao.

F04 OndernemerssummitSamen met zijn Huis van Asporaat organiseerde hij de allereerste United Entrepreneurship Curaçao Summit (UECS), waarbij niet alleen Asporaat, maar verschillende andere lokale ondernemers, en ook premier Eugene Rhuggenaath, vertelden over de investeringsmogelijkheden op het gebied van onder andere toerisme, real estate, entertainment en transport. Hierbij werd het ondernemerschap op Curaçao zelf ook aangeroerd en werd met een frisse, vernieuwende blik gekeken naar de potentie van en investeringsmogelijkheden op het eiland.
Voor deze eerste editie van UECS heeft een groep bevlogen professionals zich de afgelopen tijd gebogen over diverse actuele ondernemersonderwerpen. De opgedane kennis en inzichten werden gisteren middels interactieve panels uitgewisseld met de aanwezigen.
Asporaat vertelde op zijn Facebookpagina dat deze summit begon met een simpele vraag: ‘Ben je klaar met alle smoesjes om je heen en wil je verandering? Kom dan aan tafel en laten we praten’. Het hele bedrijfsleven gaat daar zijn, zo maakte Asporaat geïnteresseerden warm voorafgaand aan de summit. ,,Je gaat nu de kans krijgen te praten met de mensen die echt beleid maken.” Hij sloot zijn post af met de belofte: ,,We gaan dit jaar hele mooie dingen doen.”

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).