Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Stichting CliniClowns Curaçao organiseert op zaterdag 28 september aanstaande haar inmiddels bekende fun(d)raising diner, dit keer met het thema ‘Dining at the DOK of the Bay’.

cliniclownsDeze titel refereert aan de bijzondere locatie: Damen Shiprepair Curaçao. Ter ere en afsluiting van de viering van het 10-jarig bestaan van de stichting. ,,Het wordt weer een spectaculaire avond waarop stichting CliniClowns iedereen wil verwelkomen voor een driegangendiner met entertainment, muziek en uiteraard de CliniClowns”, aldus de organisatie.
Kaarten en tafels zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en via Tibbaa.com. Om 18.30 uur gaat de deur open en rond 22.30 wordt er weer afscheid van elkaar genomen.
,,Hebt u altijd al eens een drijfdok van dichtbij willen bekijken? Bent u ook zo benieuwd wat er zich allemaal afspeelt op een scheepswerf? Dit is uw kans om een bezoek te brengen aan deze, normaal voor publiek gesloten, locatie. Tussen de drijvende dokken en de werkplaats in, presenteert Helmi Smeulders - Caribbean Chef - weer een verfijnd diner.”
Sinds 2008 heeft CliniClowns Curaçao het zich tot doel gemaakt om zo veel mogelijk kinderen die in hun kind-zijn belemmerd worden door een ziekte of handicap, op clowneske manier afleiding en ontspanning te bieden.
Sinds 2012 speelt CliniClowns ook voor ouderen die (door dementie) in een isolement zijn geraakt. CliniClowns Curaçao werkt vanuit de overtuiging dat ook deze kinderen en ouderen weer even ‘de regie’ over hun leven moeten kunnen hebben, aldus het management.
,,Als stichting zijn wij afhankelijk van fondsen van derden. Het inzamelen van deze fondsen gebeurt onder andere door het organiseren van een (bijna) jaarlijks fundraising diner. Het werk dat we doen, kunnen we alleen doen dankzij hulp van bedrijven en particulieren. We hopen u (ook) deze keer te zien en danken u voor het mogelijk maken ons fun(d)raising diner.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.