De artiesten van het Curaçao North Sea Jazz Festival hebben het afgelopen weekend genoten van het Curaçaose publiek.

cnsjfMariah Carey is na haar optreden nog gebleven om meer van het eiland te zien. Gisteren bracht ze een bezoek aan de Dolphin Academy Curaçao en deelde ze op haar Instagram Stories hoe ze met de dolfijnen zwom. Ook andere sterren hebben iets gepost over Curaçao. Adam Levine van Maroon 5 deelde een aantal kiekjes van zichzelf in zijn hotelkamer met zijn 12,1 miljoen volgers. Hij filmde daarbij de zee en een voorbijlopende leguaan. Verder bedankten onder anderen Black Eyed Peas, Juan Luis Guerra, Mariah Carey, Nicky Jam, Third World en Aloe Blacc het eiland voor een ‘geweldige’ avond. Zij deelden allemaal een video van hun optreden tijdens het festival op Instagram met positieve woorden over Curaçao.
Meer over CNSJF: https://antilliaansdagblad.com/abonnees


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).