Sport Unie Brion Trappers (Subt) opent het nieuwe voetbalseizoen met een evenement om geld in te zamelen voor het programma voor het seizoen van 2019/2020.

subtTijdens het evenement dat op 25 augustus van 17.00 tot 22.00 uur plaatsvindt, zijn er verschillende wedstrijden, waaronder de ‘Legends Game’ waarbij het veteranenteam van Jong Holland het opneemt tegen het veteranenteam van Subt, en de ‘Celebrity Penalty Shoot-Out’. Bij de laatstgenoemde activiteit zullen verschillende bekende personen uit Curaçao penalty’s schoppen om geld in te zamelen. Kaarten voor het evenement kosten 10 gulden en zijn te koop bij leden van Subt.
Foto SUBT


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).