Het olieboorplatform Oos Gretha is een ‘semi submersible’ onderhoudsplatform dat onder de vlag van de Marshall Islands vaart. Het schip blijft tot en met morgen buiten Curaçao, om vervolgens aan de Tula Mega Pier aan te meren, om te bunkeren en enkele werkzaamheden uit te voeren.

F01 Boorplatform BEA MOEDTZodra deze werkzaamheden zijn afgerond, meert het schip voor enkele maanden aan bij de boei te Boca, waar het op nieuw werk zal wachten, zo laat Curaçao Ports Authority desgevraagd weten. Oos Gretha is volgens de website vesselfinder.com 138 meter lang en weegt 30895 ton.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.