Van onze redactie
Willemstad - Baoase Luxury Resort op Curaçao heeft voor het vijfde jaar op rij een Tripadvisor Certificate of Excellence gekregen en is daarom opgenomen in de prestigieuze Hall of Fame.

BaoaseHet tropische resort aan de Winterswijkstraat behoort hiermee tot de beste één procent van de hotels wereldwijd, met een nummer 22-positie op de lijst van beste luxehotels van de Cariben in 2019.
,,We wijden ons hele leven aan die ene onvergetelijke ervaring waar onze gasten alleen maar van durven dromen. Ons plekje in Tripadvisor’s Hall of Fame bewijst ons dat we erin slagen om elke gast een fantastisch verblijf te geven.” Aldus Oliver Zahn en Jesse Zahn-Van der Valk, het general management van Baoase.
In een persbericht meldt het resort: ,,Met verkoelende zwembaden, kletterende watervallen, wuivende palmen en een idyllisch privéstrand is Baoase hét high-end resort van de Cariben; een verborgen wereld van ultieme ontspanning, luxueus comfort en onberispelijke service. Het resort heeft afgelopen jaren vele fantastische reviews gekregen van gasten wereldwijd.”
TripAdvisor’s jaarlijkse prijzen zijn de enige in de industrie die gebaseerd zijn op de miljoenen reviews van reizigers wereldwijd. De luxe bij Baoase zit naar eigen zeggen ‘in de details die bijna onopgemerkt het verschil maken’. Baoase heeft 23 kamers, suites en villa’s in Balinese stijl, die de privacy van een privéaccommodatie verenigen met de faciliteiten van een vijfsterrenresort.
TripAdvisor is het grootste reisplatform ter wereld waar reizigers hun trip kunnen plannen en boeken. De website trekt 350 miljoen unieke maandelijkse bezoekers en er zijn meer dan 290 miljoen reviews over 5,3 miljoen accommodaties, restaurants en attracties. De site bedient nu 47 landen wereldwijd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.