Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eigenaren van het ‘KPMG-gebouw’ hebben eergisteren een rechtszaak tegen pensioenfonds APC verloren.

kpmgOok al kregen zij later een hoger bod van Vidanova Pensioenfonds, de rechter oordeelt dat er met APC al wilsovereenstemming was bereikt en daardoor een koopovereenkomst.
Met een oproepingstermijn van minimaal drie werkdagen moeten de eigenaren van het kantoorpand - negen voormalige KPMG/Meijburg-partners - meewerken aan het laten passeren van de notariële akte. Dit onder verbeurte van een dwangsom van 100.000 gulden per dag met een maximum van 5 miljoen.
Met andere woorden: binnenkort mag Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) zich de nieuwe eigenaar noemen van het voormalige KPMG-gebouw aan de Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina. Stichting Vidanova Pensioen Fonds, die blijkbaar méér geld had geboden, krijgt het pand niet. Het is niet bekend of Vidanova Pensioenfonds zich hierbij neerlegt.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).