Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Landhuis Brakkeput Mei Mei als uitgaansgelegenheid bestaat 20 jaar. Dit werd gisteravond gevierd met een ‘Gosadera’. Voortaan wordt, beginnend in juni, elke vrijdag ‘Gosadera’ georganiseerd.

F01 MEI MEI 20 jr 3Het landhuis aan de Kaminda Brudernan di Brakepoti is een begrip en méér dan alleen een restaurant; er is ook een minigolfbaan, speeltuin en evenementenlocatie.
Het meer dan 250 jaar oude landhuis, dat eigendom is van Stichting Monumentenzorg Curaçao en gehuurd wordt door de exploitant, is gebouwd op de oude plantage Brakkeput, die al in de eerste helft van de 18e eeuw bestond.
Nu is het landhuis het centrum van een populaire uitgaansplek, waar uitbater Tony Halabi en zijn crew al twee decennia zowel eilandbewoners als toeristen ontvangen.
Enkele bekende artiesten die er hebben opgetreden zijn Al Jarreau, Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Jandino Asporaat en Randal Corsen Orchestra.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).