Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na jaren incidenteel al nauw te hebben samengewerkt, gaan Maduro & Curiel’s Bank (MCB) en Fundashon Bon Intenshon (FBI) - voor diverse positieve projecten die er per jaar worden gerealiseerd - een partnerschap met elkaar aan.

mcbfbiMCB-directeur Chicu Capriles en FBI-voorzitter Gregory Elias hebben de samenwerking reeds bezegeld. In het kader van het streven van de MCB om meer aandacht te schenken aan de diversiteit aan positieve ontwikkelingen voor het eiland, heeft de bank dit jaar besloten om zijn relatie met de stichting van Elias nader uit te bouwen. Dat geldt met name voor de concrete, terugkerende en steeds weer succesvolle projecten, zoals dit jaar weer het Curaçao International Film Festival Rotterdam (10-14 april), het Curaçao BlueSeas Festival (19 en 20 april), het Festival di Pueblo (2 juli) met een sterk lokaal karakter, het meest legendarische Curaçao North Sea Jazz Festival (27-29 augustus) en Kaya Kaya (augustus en december). ,,Elk van deze evenementen van klasse zorgen voor het positief uitdragen van de reputatie van Curaçao en betekenen een waardevolle bijdrage aan de economie, het toerisme in het bijzonder, nog afgezien van het feit dat het de lokale bevolking een unieke kans biedt kennis te nemen van een variëteit aan interessante en vaak innovatieve culturele uitingen van internationale faam”, zo laat de MCB in een schriftelijke verklaring weten.
De bank stelt dat Fundashon Bon Intenshon jaar in, jaar uit al heeft laten zien dat Curaçao in staat is tot een organisatie die tot ver over de grenzen bewondering oogst. ,,Daarom is het des te meer aan te raden om de stichting metterdaad te steunen om zo de continuïteit ervan een handje te helpen. Het past bovendien geheel in het beleidsuitgangspunt van good corporate governance en de sociale verantwoordelijkheid van de MCB om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.”
Als officiële partner van FBI zal MCB rond de evenementen op speciale wijze de aandacht vestigen op deze waardevolle initiatieven. Klanten van de bank zullen daar volgens de MCB ‘zeker ook van kunnen profiteren’. ,,Voorts zal de bank tijdens deze evenementen zichtbaar aanwezig zijn als partner.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).