Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Na zestien jaar zal bij Piscadera de Hilton-vlag binnenkort worden gestreken en gaat het complex na een grondige renovatie voor 12 miljoen dollar - terwijl het hotel open en operationeel blijft - verder als een meer luxueus Dreams Resorts.

hilton,,Het wordt een all inclusive resort”, zegt Rolf Sprecher desgevraagd tegenover deze krant namens eigenaar Alfredo Lowenstein in Miami, die naast het Hilton (straks Dreams) op Curaçao ook Sunscape en Floris Suite Hotel bezit.
De vlag Hilton, of na de upgrading naar verwachting eind dit jaar die van Dreams, is van de hotelorganisatie die door de eigenaar wordt ingehuurd het hotel te managen. Met Hilton is maandagmiddag overeengekomen het managementcontract per 31 mei te beëindigen. In maart 2003 gingen Lowenstein en Hilton met elkaar in zee.
Daar komt nu dus een einde aan en Dreams komt daarvoor in de plaats. Dreams is onderdeel van AMResorts dat verschillende ‘merken’ hanteert, waar Dreams er een van is en ook Sunscape. AMResorts is eigendom van de Apple Leisure Group (ALG).


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).