De centrale hal van het nieuwe ziekenhuis Hospital Nobo Otrobanda (HNO) - dat vanaf de ingebruikname Curaçao Medical Center (CMC) zal gaan heten - begint langzaamaan vorm te krijgen.

hnoAdviseur strategische communicatie Clifton Wallé vertelt in een nieuwe editie van de rubriek ‘HNO informeert’ meer over het ontwerp van de ontmoetingsruimte voor patiënten, bezoekers en personeel en de vorderingen daarvan. Zo legt hij bijvoorbeeld uit waarom de centrale hal niet is voorzien van airconditioning, maar hoe er toch een aangenaam klimaat wordt gerealiseerd door in het ontwerp rekening te houden met de lokale omstandigheden.

Foto HNO


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).