Prinses Beatrix is gisteren aangekomen op Bonaire voor een vierdaags werkbezoek op uitnodiging van natuurbeheerstichting Stinapa.

Beatrix2Beatrix - beschermvrouwe van de Dutch Caribbean Nature Alliance, waarvan Stinapa lid is - staat een druk programma te wachten. Om te beginnen brengt zij vandaag een bezoek aan het hoofdkantoor van Stinapa en aan de Strea Briante School, die het eerste Caribisch Unicef Kinderrechten Filmfestival won. Vanmiddag woont zij het symposium ‘Economie en natuur in balans’ bij en ter afsluiting van de eerste dag vindt een receptie plaats in de ambtswoning van gezaghebber Edison Rijna. Morgen bezoekt Beatrix het Washington Slagbaai Nationaal Park en Hòfi Kultural. En tot slot gaat zij zaterdag naar een debat van de Stinapa Junior Rangers.

Foto Stephan Kogelman


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.