Prinses Beatrix is gisteren aangekomen op Bonaire voor een vierdaags werkbezoek op uitnodiging van natuurbeheerstichting Stinapa.

Beatrix2Beatrix - beschermvrouwe van de Dutch Caribbean Nature Alliance, waarvan Stinapa lid is - staat een druk programma te wachten. Om te beginnen brengt zij vandaag een bezoek aan het hoofdkantoor van Stinapa en aan de Strea Briante School, die het eerste Caribisch Unicef Kinderrechten Filmfestival won. Vanmiddag woont zij het symposium ‘Economie en natuur in balans’ bij en ter afsluiting van de eerste dag vindt een receptie plaats in de ambtswoning van gezaghebber Edison Rijna. Morgen bezoekt Beatrix het Washington Slagbaai Nationaal Park en Hòfi Kultural. En tot slot gaat zij zaterdag naar een debat van de Stinapa Junior Rangers.

Foto Stephan Kogelman


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).