Stichting CliniClowns Curaçao vierde zaterdag haar 10-jarig bestaan met een feest op het Brionplein voor iedereen die CliniClowns een warm hart toedraagt.

cliniclowns2

Het was een feestelijke ochtend, met een springkussen en spelletjes, vrolijke muziek, toespraken van bestuursleden, twee jubilarissen en de CliniClowns die ‘héél Kòrsou’ bedankten. Als klap op de vuurpijl kregen alle aanwezigen een rode clownsneus en werd gezamenlijk het cijfer ‘10’ gevormd op het plein in Otrobanda. ,,Als symbool dat we voor, door en met elkaar deze mijlpaal hebben kunnen bereiken”, aldus de organisatie, die kinderen in het ziekenhuis en ouderen in diverse tehuizen een glimlach en even een fijne tijd bezorgen. Afsluitend werd de levensgrote bolo aangesneden.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).