Antilliaanse studenten die naar Amsterdam zijn verhuisd, werden gisteren in het gemeentehuis welkom geheten door locoburgemeester Rutger Groot Wassink.

bonbini ,,Het is nogal wat om op zo jonge leeftijd huis en haard achter te laten voor een studie in Nederland”, sprak hij vol bewondering. Groot Wassink wenste de studenten succes en zei te hopen dat zij hun voetafdruk in de stad zullen achterlaten. ,,Het is mooi om van Amsterdam iets te krijgen, maar het is nog mooier om iets van jezelf te geven.” Ook de Gevolmachtigde ministers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten hielden enthousiasmerende toespraken. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.