Antilliaanse studenten die naar Amsterdam zijn verhuisd, werden gisteren in het gemeentehuis welkom geheten door locoburgemeester Rutger Groot Wassink.

bonbini ,,Het is nogal wat om op zo jonge leeftijd huis en haard achter te laten voor een studie in Nederland”, sprak hij vol bewondering. Groot Wassink wenste de studenten succes en zei te hopen dat zij hun voetafdruk in de stad zullen achterlaten. ,,Het is mooi om van Amsterdam iets te krijgen, maar het is nog mooier om iets van jezelf te geven.” Ook de Gevolmachtigde ministers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten hielden enthousiasmerende toespraken. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).