Het jaarlijkse Sloima Zonenschain schaakkampioenschap van SV Nacho Moron is gewonnen door Fabio Mensing.

schaakkampioen,,De bezetting dit jaar was uitermate sterk met de complete Curaçaose Olympiade-ploeg, maar ook met erkend sterke spelers zoals Jhirad, Bet, Tjong a Hung en Roose. Mensing wist 6 van zijn 7 partijen in winst om te zetten waaronder die tegen aanstaande Olympiade-deelnemers Van Bemmelen, Blijstra en Izijk”, aldus de organisatoren. Stephen Zonenschain reikte namens de familie de trofeeën uit. Vlnr.: Alex Roose (2e), Fabio Mensing (1e), vriendin van de Zonenschain-familie Bettina Vermaas, Ursus van Bemmelen (3e) en Stephen Zonenschain. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.