Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Een aantal lokale plein air-artiesten heeft tijdens de Velas Latinoamérica Curaçao 2018 de sfeer en de schepen vastgelegd op het doek.

Expositie tallshipsGallery Art Foundation Curaçao opent vandaag om 19.00 uur de expositie van werken van de verschillende kunstenaars. Lourdes ‘Lucky’ Ezechiëls, voorzitter van de Curaçao Sail Foundation, zal de openingsspeech houden.
De bezoekers van het schouwspel van de Velas Latinoamérica Curaçao 2018 zullen zich het evenement zeker herinneren. De prachtige tallships, de aankomst en het indrukwekkend vertrek. In totaal hebben 13 artiesten meegewerkt: Katy Branum, Jeanine Celestina, Edward Chirino, Marianne Faydherbe, Mary L. Feliz, Jan Francke, Ericka de Groot, Olinda Hartogh-Gonesh, Jarmila Manuel, Diana Minguel, Enny Tan and Hilda de Windt Ayoubi.
Zowel voor degenen die in juli tijdens de Velas Latinoamérica de schepen live hebben gezien als voor degene die het gemist hebben, is het een mooie gelegenheid om de schilderwerken van de sfeer en entourage te komen bewonderen of te kopen.
Gallery Art Foundation nodigt iedereen van harte uit om de expositie te komen bezoeken aan de Hanchi Snoa 27, Punda. Entree is gratis. De expositie duurt tot 7 september.
Art Foundation Curaçao is een non-profitorganisatie die is opgericht met het idee dat mensen van Curaçao creatief en getalenteerd zijn en dat Curaçao alle ingrediënten heeft om een artiestenbestemming te worden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).