Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Sinds gisteren vliegt Avianca elf keer per week tussen Curaçao en Bogota in Colombia.

avianca2

De vluchten worden uitgevoerd met een A320-toestel, dat een capaciteit heeft van 150 stoelen; 12 in businessclass en 138 in economy class. Het toestel werd gisteren warm verwelkomd op luchthaven Hato en kreeg het traditionele watersaluut van de Hato-brandweer.
,,We zijn constant bezig onze diensten aan de passagiers te verbeteren”, zo liet Juan Pablo Serrano, de regionale salesmanager van Avianca in Panama en het Caribisch gebied gisteren weten. ,,Met het verhogen van de frequentie tussen Curaçao en Bogota streeft Avianca ernaar de opties voor connectiviteit op de eilanden te verbeteren. Dit doen we door passagiers vier keer in de week op twee verschillende tijden de mogelijkheid te bieden om te vliegen. We zijn ervan overtuigd dat passagiers voordeel zullen trekken uit deze uitbreiding.”
Avianca vloog al dagelijks tussen Curaçao en Colombia, nu worden op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag additionele vluchten uitgevoerd, waardoor het aantal vluchten van zeven naar 11 wordt opgekrikt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).