Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In het Nationaal Park Shete Boka is opnieuw een van de boka’s onder handen genomen. Dit gebeurde in het kader van de voorgenomen vernieuwingen voor 2018.

boka tablaHet team van stichting Carmabi heeft een platform geplaatst in de grot van Boka Tabla. Het platform is voorzien van een leuning, zodat jong en oud de bezienswaardigheid veilig kan bezoeken. Wanneer het door ruige omstandigheden niet mogelijk is de grot te betreden, is er een deur die de toegang afsluit. Ook dit vergroot de veiligheid van bezoekers in het park. De roosters voor dit platform zijn gedoneerd door BAM Groep.
Eerder dit jaar kondigde Carmabi al aan de weg naar Boka Pistol weer te hebben geopend na een renovatie. Er is een afdak geplaatst voor meer schaduw. Boka Pistol wordt gezien als een van de meest spectaculaire en populaire hotspots van het eiland en het park.
Carmabi-directeur Paul Stokkermans laat weten continue verbeteringen en vernieuwingen te willen aanbrengen aan het park. Hiermee zal het voor toeristen en touroperators het park bij uitstek worden om te bezoeken. ,,Met het opknappen van de weg, het plaatsen van het afdak en het plaatsen van het platform in de grot hebben we de eerste verbeteringen van dit jaar uitgevoerd. De komende maanden worden er meer informatieborden geplaatst en vernieuwingen aangebracht in het restaurant van het park. Al deze acties worden ondernomen om ervoor te zorgen dat het park niet alleen hoog op de ranglijst staat van bewoners van Curaçao, maar ook van bezoekers uit de hele wereld!”, aldus de directeur.
De ingang van Nationaal Park Shete Boka bevindt zich op de weg naar Westpunt en is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).